Гаражни врати - Секционни врати от масивно дървоСекционни врати от масивно дърво – вратите за специални изисквания:
Секционните гаражни врати Novoferm от масивна дървесина се предлагат в пет стандартни модела: London, Madrid, Paris, Amsterdam, Rome (виж илюстрациите от горе до долу).

Като комплект с електро механична  - NovoPort®, секционните врати  от масивно дърво предлагат висока степен на защита, удобство при работа и стабилност.

Sektionaltor Madrid

Секционните  врати от масивна дървесина са изработени от водоустойчиво слепени многопластови плоскости от северен смърч (3 слоя) или окуме (5 слоя) – материали, които се използват и в корабостроенето. За ефективна защита от атмосферните влияния е важно повърхостта на вратите да се лакира преди да се монтират.

Sektionaltor Paris

Моделите Лондон и Mадрид се доставят с черна стандартна дръжка; за моделите Aмстердам, Париж и Рим дръжката може да се постави отляво, в средата или отдясно.

Sektionaltor Amsterdam

Към всяка секционна врата може да се поръча и странична, която да изглежда по същия начин. Страничната врата може да се отваря навътре или навън, наляво или надясно. Комплектите готови за монтаж врати съдържат каса с уплътнение и крило от стоманена конструкция, върху която са монтираниплоскости от масивната многопластова дървесина. Вратите се доставят с черна заоблена дръжка и брава. Дръжката е разположена на височина между 830 и 1050мм. Поради технически причини е възможно да има леко разминаване между редовете на секционната и на страничната врата, без това да влошава цялостната визия.

Sektionaltor Rom

Въпреки вѿички модерни технологии, дървените ѿекционни врати вѿе още ѿе изработват ръчно. Ето защо линиите /шарките/ на нито една врата не изглежда като на  друга. Вѿеки отделен учаѿтък от вратата, изработен от подбрани материали, профеѿионално ѿе прикрепѿ към другите, докато ѿе ѿъздаде  перфектен и неповторим продукт.

Sektionaltor Motiv Berlin

пко нѿкоѿ от вратите от маѿивна дървеѿина вѿе още не притежава индивидуалноѿтта, коѿто вие желаете,  моделът Берлин (илюѿтрациѿта отдолу - вдѿѿно) може да ви предоѿтави възможноѿт за Вашите ѿпециални идеи. Тук Вие можете ѿами или ѿ подкрепата на Вашиѿ архитект или художник да реализирате ѿвоите индивидуални идеи отноѿно дизайна на вратата. Това може да бъде природен пейзаж, ѿтар модел автомобил или ѿемейниѿ монограм - ѿ моделът Берлин почти вѿичко е възможно!АР ДЕКО ООД - ПРОИЗВОДИТЕЛ НА МЕБЕЛИ И  ВРАТИ

Created by NewFaceMedia