Услуги

facebook_ardeco

 

АР ДЕКО ООД произвежда, доставя и монтира мебели и врати по индивидуален размер и поръчка.

 

1. Оглед и консултация на място.
2. Заснемане на ситуацията, обект на офертата свързана с обзавеждането на кухня, дневна, спалня, детска стая, гардеробно помещение, антре, кабинет, офиси, магазин или строителен обект свързан с произведството на врати, огради,пожароустойчиви вратипарапети или метални конструкции.
3.Уточняване на  заданието със съответните изисквания от страна на клиента и предложения от страна на проектанта.
4. Следва анализ на проекта и оценяване от клиента.
5. Офериране на проекта при уточнени материали и обков.
6 .При сключване на договор, като предварително са изготвени проекто-чертежи, след задължително заснемане на обекта за пускане на поръчката в производство. Копия от чертежите, удобрени и подписани остават както в клиента, така и в изпълнителя. Прави се и подробна спецификация на материалите, обковът и механизмите в два екземпляра.
7.Монтаж - в зависимост от обема на поръчката, продължителността на монтаж може да бъде от 3-10 работни дни, последователни или с прекъсвания, в зависимост от ситуацията.
8.Приемане на завършената поръчка - става в присъствието на предствител на фирмата и клиента, подписвайки приемо-предавателен протокол. В протокола се описват под формата на забележки проблемните позициите, ако има такива на лице. АР ДЕКО се задължава да ги отстрани  в най-кратък срок. При липса на забележки от датата на приемо-предавателният поротол започва да тече гаранцията на съответното изделие, обект на договора. При липса на лице, което да приеме изделията, то те се считат за приети без забележка.

9. Гаранция на изделията - за интериорни врати и обзавеждане за детски заведения 12м., за блиндирани врати 18-24 месеца за мебели 24м.

АР ДЕКО ООД не дава гаранция за материали и обков предоставени от Възложител. За монтажа им се заплаща допълнително. Обков: мебелни дръжки 2 лв/бр.; изрязване на кухненски плот за мивка и котлони 30 лв/бр. Брава, патрон за интериорни и блиндирани врати - по договаряне. Гаранцията отпада в случаи на вандализъм, несъгласувани действия върху изделия изработени от АР ДЕКО ООД от трети лица или от неоторозирани от нас фирми или лица. Наводнение, влага, пожар или неправилно почистване или обработка на повърхностите.

При монтаж извън гр. СОФИЯ НА ГАРАНЦИОНЕН ПРОДУКТ  по време и след гаранция, транспорта до обекта е за сметка на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ. При изтекла гаранция разходите изцяло са за сметка на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ!

10. АР ДЕКО ООД предлага мивки, батерии, мелница, ел.уреди - фурни, котлони аспиратори, хладилници, съдомиални и перални машини, бойлери на различни марки, както и технически камък, патрони и брави. Поръчвайки уреди при нас, Вие може да ползвате търговска отстъпка между 4-10% в зависимост от марката на уреда. Доставката на уредите е безплатна. Качване на уреди без асансьор: хладилник 60 лв/етаж, пералня и миялна машина -50 лв/етаж, фурна -40 лв/етаж, аспиратор, мивка, котлони -30 лв/етаж.


11. АР ДЕКО не предлага ВиК и Ел. подвързване към съответните инсталацалации.

12. Замерване и консултация преди поръчка - цена 60 лв. за гр. София. При поръчка сумата се приспада от стойността на договора. Извън гр. София - по договаряне.

13. Стойност на двуизмерно проектиране: в зависимост от обема на проекта 2-4% от стойността на офертата. Проекта е безплатен при офериране и обсъждането му в офисът на АР ДЕКО. Минимална такса 100лв. - в  случай, че клиента получи проекта, без значение на вида носител, то същият се заплаща. При направена в последствие поръчка, то сумата на проекта се приспада. Разхода по поректа се определя от отделеното време за консултации, корекции и изработка на проекта.

14. Начин на плащане:

*Аванс 60% от стойността на договора;

*Междинно плащане 35%   - един ден преди монтажа и доставката;

*Доплащане 5% - до 3 работни дни след монтаж и подписване на приемо-предевателен протокол, от чиято дата тече гаранцията. Изделието остава собственост на АР ДЕКО ООД до пълното му плащане от 100%.

Уреди, мивка, батерия, матрак, подматрачна рамка и пощенски кутии  се заплащат 100%. Гаранцията им е според марката производител, а гаранционното обслужване се поема от сервизите на съответните марки! Без гаранция - пощенски кутии, стъкло, стъклопакет,   боя, ръжда, евентуално течение при врати,  надраскване на покрития за мебели и врати.


  За повече информация, моля свържете се с офиса на фирмата.

 

АР ДЕКО ООД - ПРОИЗВОДИТЕЛ НА МЕБЕЛИ И  ВРАТИ

Created by NewFaceMedia